Hirdetés

Hivatalos: készül a Bad Boys 4

|

Természetesen Will Smith és Martin Lawrence is visszatér Mike Lowrey és Marcus Burnett szerepében.

Hirdetés

Hollywood sosem arról volt híres, hogy ha egy film minden várakozáson felül sikeresnek bizonyul, akkor azt békén hagyja, és inkább új témát keres, ehelyett addig nyúzza a közmondásos rókát, amíg már csak a puszta csontváz marad. Valami hasonló történt, illetve történik a Bad Boys franchise-zal is, amelynek 1995-ös első része, a Bad Boys - Mire jók a rosszfiúk? nagyot lendített Will Smith karrierjén és olyan blockbusterek főszereplői közé katapultálta, mint A Függetlenség napja és a Sötét zsaruk.

Mike Lowrey és Marcus Burnett (Martin Lawrence megformálásában) első közös kalandját mindössze 19 millió dollárból rendezte Michael Bay, de a film meg sem állt 141,4 millió dollárig a mozikban. A 2003-as folytatás, a Bad Boys 2. - Már megint a rosszfiúk idején mind a főszereplők, mind a rendező jóval ismertebb névnek számított, ezért a büdzsé is megemelkedett 130 millióra, de a bevétel nem nőtt ugyanekkora arányban, csak 273,3 millióig jutott.

Hirdetés

Ennek tükrében nem meglepő, hogy a harmadik felvonásra 17 évet kellett várni, de a közönség hálás volt érte: a 90 millióból készült Bad Boys - Mindörökké rosszfiúk 426,5 milliós bevétele nem hagyott kétséget afelől, hogy a nézőknek csak Michael Bayből van elegük, viszont többet akarnak látni a korosodó Smithből és Lawrenceből. Ezt a filmet ugyanis már Adil El Arbi és Bilall Fallah rendezte.

Annak, aki szerette a harmadik részt, minden bizonnyal mosolyra húzódik majd a szája a hír hallatán, miszerint a negyediket is ugyanez a páros hozza majd tető alá Chris Bremner forgatókönyve alá, a számlát pedig a Sony Pictures állja.

Az, hogy készül a folytatás, önmagában nem újdonság, a Sony már kevéssel a Mindörökké rosszfiúk bemutatója után hangot adott ezzel kapcsolatos szándékának, ám ezt most Will Smith és Martin Lawrence a fenti közös videóval tették hivatalossá. A két színész találkozásának legviccesebb momentuma az, amikor rájönnek, hogy legutóbb elpuskázták a címválasztást, mert ehhez jobban illene a Bad Boys for Life (stilizáltan Bad Boys 4 Life).

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Ezt leszámítva viszont még sok a kérdőjel a projekt körül, nem tudni, hogy mikor kezdik a forgatást, kiket és milyen szerepekben láthatunk még benne, sem pedig azt, hogy mennyire épít majd a történet az előző rész eseményeire.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)