Hirdetés

Hivatalos: a Need for Speed rendezőjével készül a Feláldozhatók 4, Megan Fox lesz az egyik új szereplő

|

A Transformers sztárjához csatlakozik még 50 Cent és Tony Jaa is.

Hirdetés

Sylvester Stallone 75 évesen sem áll le, vagy nyergel át kevesebb fizikai megerőltetéssel járó filmekre, marad az akciónál. Kérdés, hogy ez meddig folytatható még anélkül, hogy lerombolná a saját nimbuszát, és esetleg nevetségessé válna rajongói szemében. Bizonyára van, aki úgy gondolja, hogy már rég túljutott ezen a ponton, míg mások vélik, maradt még elegendő szufla Slyban.

Főleg az utóbbi tábor érdeklődésére tarthat számon a hosszabb ideje lebegtetett The Expendables 4 (vagyis magyarul Feláldozhatók 4), amelynek idén ősszel elkezdődik a forgatása, egészen pontosan októberben.

Hirdetés

Ezt előbb Stallone, majd a Lionsgate stúdió is megerősítette a Movieweb beszámolója szerint. Természetesen a széria több nagyágyúja is visszatér, de a Barney Ross (Sylvester Stallone), Tol Road (Randy Couture), Lee Christmas (Jason Statham) és Gunner Jensen (Dolph Lundgren) alkotta kemény mag kiegészül pár új szereplővel. Az még nem világos, hogy csapattagként vagy ellenfélként, de Megan Fox, Curtis "50 Cent" Jackson és Tony Jaa is aláírtak a Feláldozhatók 4-re. A Millenium Mediával koprodukcióban készülő alkotás rendezői székében Scott Waugh (Need for Speed) foglal helyet, a forgatókönyvet Spenser Cohen korábbi szkriptje alapján Max Adams és John Joseph Connoly jegyzi. A premier tervezett időpontja még nem ismert.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Nem mehetünk el szó nélkül amellett, hogy Stallone spin-offként hivatkozott a Christmas Story munkacímet viselő filmre. Ebből elég könnyű arra következtetni, hogy Statham karaktere, vagyis Lee Christmas állhat majd a cselekmény középpontjába, nem pedig a karácsony ünnepe, bár a kettő nem zárná ki egymást.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)