Hirdetés

Hivatalos: Lady Gaga is csatlakozott a Joker 2 stábjához

|

Úgy fest, nem tévedtek a pletykák, amelyek Harley Quinn karakteréhez kapcsolták a színészként is egyre eredményesebb énekesnőt.

Hirdetés

Két DC-s projektről hallani sokat a napokban, ám nem ugyanabból az okból: mert míg a Batgirl váratlan kaszája még az HBO Maxra forgatott film rendezőit is megdöbbentette, azon aligha lepődött meg bárki is, hogy a Discoveryvel egyesülő, és emiatt komoly szervezeti változtatásokon áteső Warner egészen más sorsot szánt a milliárdos bevétel mellett Oscar-díjjal is büszkélkedő Joker folytatásának.

Először a Joker: Folie à Deux premierjének időpontjáról hullott le a lepel, aztán pár órával később az is bizonyságot nyert, hogy Lady Gaga is szerepelni fog a filmben. Azt ugyan továbbra sem erősítették meg, hogy tényleg ő lesz majd Harley Quinn, de most már akár komolyabb összegben is mernénk erre fogadni.

Hirdetés

Noha Stefani Joanne Angelina Germanottát elsődlegesen énekesnőként tartják számon, több alkalommal is bizonyította (pl. Amerikai Horror Story, Csillag születik, A Gucci-ház, , hogy nem vállal indokolatlan kockázatot egyetlen stúdió sem azzal, hogy komolyabb szerepet oszt rá. Az elmúlt években együtt dolgozott Robert Rodriguezzel, Frank Millerrel, Bradley Cooperrel, Ridley Scott-tal és Ryan Murphyvel.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


A Joker: Folie à Deux 2024. október 4-én kerül a mozikba, a rendezői székben újfent Todd Phillips foglal helyet, társíróként ő jegyzi a forgatókönyvet is, Arthur Fleck, vagyis Joker szerepében pedig Joaquin Phoenixnek nyílik ismét lehetősége a brillírozásra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)