Hirdetés

Hivatalos: lesz John Wick 5, új játék és sorozat is jöhet

|

Eddig a Lionsgate elnöke óvatosan nyilatkozott a folytatás lehetőségéről, de már egyértelművé vált, hogy lesz John Wick 5.

Hirdetés

A John Wick: 4. felvonás sikere bebizonyította, a nézők még mindig kíváncsiak arra, ahogy Keanu Reeves sorra szedi le mindazokat, akik az útjába állnak: a 100 millió dolláros költségvetésből készített film közel 430 millió dolláros bevételnél jár globálisan, szóval egyértelmű anyagi siker, ráadásul minőség tekintetében sincs oka szégyenkezni, a kritikusok is szerették

Bár a John Wick 4 befejezése azt sugallta, hogy a címszereplő maga mögött hagyta a bérgyilkosok világát, azonban a számok és fogadtatás láttán egyértelműnek tűnt, hogy a Lionsgate ezt nem fogja annyiban hagyni. Március végén jött is a nyilatkozat a vállalat elnökétől, Joe Drake-től, hogy hivatalosan is fontolgatják a John Wick 5 megvalósítását, nyitottak a folytatásra. 

Hirdetés

Drake akkor azt mondta, hogy tartanak egy kis pihenőt és összeszedik az ötleteiket, megnézik, van-e hiteles módja annak, hogy összehozzák az ötödik filmet, ugyanakkor nincs rá garancia. Ezzel szemben a Lionsgate legutóbbi negyedévének pénzügyi jelentésében az elnök már egyértelműbben fogalmaz: igyekeznek kitolni a franchise határait, és megvizsgálni, hogy milyen ütemben lehet szállítani a spin-offokat, hogy fenntartsák a közönség étvágyát. Drake szavai alapján az AAA-kategóriás videojátékok területén is meg szeretnék vetni a lábukat, ugyanis aktívan fogadják a fejlesztők ajánlatát, nagy lelkesedés van az IP körül, és remélik, hogy hamarosan valami konkrétabbat is bejelenthetnek majd ezen a területen is. 

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

A filmes és sorozatos terveik közül egyelőre annyi hivatalos, hogy jövőre jelenik meg az első mellékszál, a Ballerina, de három másikat is fejlesztenek, köztük a John Wick 5-öt, és a hamarosan elrajtoló The Continental című sorozatot is (nálunk a SkyShowtime-on lesz látható). Összegezve: 

"Építjük a világot, és amikor az ötödik film jön, az organikusan fog kinőni abból, ahogyan elmeséljük ezeket a történeteket. Számíthattok a rendszeres John Wick tartalmakra."

A John Wick filmek rendezője, Chad Stahelski sem csinált belőle titkot, hogy ha lenne egy jó ötlet, szívesen visszatérne, sőt már felsorolt egy rakás színészt is, hogy kiket hozna be a John Wick univerzumba.

Hogy miképpen lehetne elkészíteni a John Wick 5-öt, az egyelőre még kérdéses, hiszen - SPOILERESEN FOLYTATJUK - Keanu Reeves nélkül aligha lehetne elképzelni azt, ő viszont látszólag meghalt a John Wick: 4. felvonás végén. Vagy mégsem és amikor Winston (Ian McShane) és a Bowery király (Laurence Fishburne) kértételműen búcsúznak tőle a sírjánál, akkor az azt jelentette, hogy csak a bérgyilkosok világát hagyta el, nem az élők világát? Szerintetek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)