Hirdetés

Hivatalos: Magyarországra jön a Disney+

|

Exkluzív Disney, Pixar, Marvel, Star Wars és NatGeo tartalmakra készülhetnek a hazai nézők.

Hirdetés

Nemrég derült ki, hogy a globális streamingversenyben továbbra is a Netflix áll az élen, ami részben annak is köszönhető, hogy a szolgáltatás több régióban érhető el, mint a rivális platformok. Természetesen a konkurencia is tisztában van ezzel, így aztán terjeszkedik az HBO Max (talán már az is megvan, hogy pontosan mikortól válik elérhetővé Magyarországon), és hasonlóképpen tesz a Disney+ is.

A szórakoztatóipar egérfüles óriása 2019-ben indította útra saját streamplatformját, amely hamar felküzdötte magát a dobogó helyére, már csak a Netflix és az Amazon Prime Video előzi meg. Tavaly tudtuk meg, hogy a tervezett kelet-európai bővítés 2022-re csúszik, így is történt, ám újabb halasztásra már aligha kerül sor.

Hirdetés

A Disney+ közleményben jelentette be, hogy idén nyártól 42 további országban lehet majd előfizetni a szolgáltatásra - köztük hazánkban is. Ezáltal jókora filmes, dokumentumfilmes, sorozatos és rajfilmes katalógushoz férhetnek majd hozzá, amely túlnyomórészt a Disney régi és új saját gyártású produkcióiból, a Marvel szuperhősös kalandjaiból (köztük olyan, kimondottan a Disney+-ra gyártott sorozatokból, mint a Loki és Sólyomszem), Star Wars filmekből és sorozatokból (The Mandalorian, The Book of Boba Fett stb.), Pixar animációkból, a National Geographic tartalmaiból, és nem utolsósorban a 20th Century Studios, a Searchlight Pictures és az FX égisze alatt megjelent alkotásokból (pl. A Simpson család) áll össze.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)