Hirdetés

Hivatalos: megvan, mikor jön a Rick és Morty 5. évada, itt az első trailer!

|

Még Rick és Morty napot is tart akkor az Adult Swim.

Hirdetés

2019 végén indult, majd rövid szünet után 2020. májusában ért véget a Rick és Morty 4. szezonja, azóta csak reklámokat, rövid különkiadásokat kaptunk - illetve az ígéretet, hogy nem kell sokat várnunk a folytatásra. Justin Roiland és csapata 70 új részre szerződött le az Adult Swimmel, ezeket várhatóan hét évad során mutatják be, melyek közül az első néhány hét múlva startol.

A csatorna az 5. évad előzetesével bejelentette, hogy az első rész június 20-án érkezik, ezt várhatóan hetente követi majd egy újabb.

Hirdetés

Június 20-án lesz a Rick és Morty nap is, melynek keretében betekinthetünk a kulisszák mögé, a tévében, valamint a digitális és közösségi felületeken is meglepetésekre számíthatunk. Az alábbi videó egyébként erősen Rick és Morty-s, nézzétek meg, nem is mondunk róla semmi egyebet.

Azt egyébként még nem tudni, hogy a streaming premier hogyan lesz. Az Egyesült Államokban az HBO Max-en található meg az eddigi négy szezon, nálunk pedig a Netflixre kerülnek fel, az eredeti premierhez képest némi késéssel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)