Hirdetés

Hivatalos: megvan, mikor lesz látható a Jóbarátok-találkozó

|

Kitűzte az HBO Max a premier dátumát, és elárulta azt is, kik fognak még felbukkanni a főszereplőkön kívül.

Hirdetés

Bár a pandémia hátráltatta a Jóbarátok sztárjainak összejövetelét is, végül csak sikerült biztonságos körülményeket teremteni, és leforgatni a Friends Reunion névre keresztelt, nosztalgiázós-mókázós találkozót. Az évek során a színészek egy kivétellel újra és újra azt nyilatkozták, hogy benne lennének, de mostanra az utolsó, vonakodó főszereplőt is sikerült meggyőzni.

Az HBO bejelentette, hogy május 27-én kerül majd fel az HBO Max kínálatába a különkiadás, épp a szolgáltatás első születésnapján, ezzel együtt pedig egy rövid teasert is kiadott.

Hirdetés

Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry és David Schwimmer mellett szerepelni fog benne David Beckham, Justin Bieber, a BTS, James Corden, Cindy Crawford, Cara Delevingne, Lady Gaga, Elliott Gould, Kit Harington, Larry Hankin (Mr. Heckles), Mindy Kaling, Thomas Lennon (Joey kézikertestvére), Christina Pickles (Monica édesanyja), Tom Selleck (Monica nagy szerelme, Richard), James Michael Tyler (Günther), Maggie Wheeler (Janice), Reese Witherspoon (Rachel egyik huga) és Malala Yousafzai is, akik minden bizonnyal legkedvesebb emlékeikről beszélgetnek majd.

Arról nem tudunk, hogy az HBO GO-n is kiadják-e ezzel együtt, de reméljük a legjobbakat. Közben bejelentettek egy új LEGO szettet is, ami mehet a rajongók polcára a Central Perk mellé.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)