Hirdetés

Hivatalos: Pikachu és Ash kikerül a Pokémon animesorozatból

|

25 év után véget és az elválaszthatatlan páros pályafutása, a következő széria fókuszában új karakterek és zsebszörnyek állnak majd.

Hirdetés

Simpsoni magasságokban még nem tart, de így is dicséretesen hosszú ideje, negyed százada szórakoztatja a rajongókat Ash Ketchum és Pikachu kettőse, akik a közelmúltban végre felértek a csúcsra, miután az éppen futó Ultimate Journeys sorozatban Ash kedvenc pokémonjának hála megnyerte a Pokémon World Coronation Series döntőjét, és ezáltal a világ legjobb trénerévé vált.

A történelmi jelentőségű pillanat - miután elmúlt az eufória érzése - azonnal felvetett egy fontos kérdést: Merre tovább? Minden rajongó azon tűnődött, hogy mit tartogathat még a jövő Ash számára. Nos, azoknak lett igazuk, akik úgy sejtették, hogy a széria két főszereplője át fogja adni a stafétát másoknak.

Hirdetés

2023 folyamán még bemutatják Japánban az Ultimate Journeys utolsó 11 epizódját (ezekből az elsőt január 13-án láthatják a nézők), amely elvarrja a szálakat, és ezzel búcsút veszünk Ashtől és Pikachutól. Értelemszerűen a Pokémon-vonat megállás nélkül robog tovább, mindössze annyi történik, hogy az ugyancsak jövőre debütáló új sorozat már a nemrég kiadott Pokémon Scarlet és Violet duóból ismerős Sprigatitót, Fuecocót és Quaxlyt állítja a reflektorfénybe két új edző, Liko és Roy társaságában.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)