Hirdetés

Hivatalos premierdátumot kapott a Sikoly 5

|

A horrorrajongóknak bizony még elég sokat kell várniuk a film megjelenésére.

Hirdetés

Azt eddig is tudni lehetett, hogy a Spyglass Media Group és a Paramount Pictures közösen dolgozik a Sikoly széria folytatásán, amiről egyelőre nagyon kevés információval rendelkezünk, viszont most már legalább tudjuk, hogy mikor fog megérkezni. Az biztos, hogy nem éppen közeli dátumot sikerült választaniuk a stúdióknak.

Hirdetés

Megjelent egy nagyon rövid teaser a franchise hivatalos Twitter-oldalán, amiben feltűnt a filmekből jól ismert álarc, illetve végre kiderült, hogy mikor fog megérkezni a Sikoly 5. A jelenlegi tervek szerint a film 2022. január 14-én debütál majd, szóval akik arra számítottak, hogy esetleg már jövőre megnézhetik, azoknak most egy picit csalódniuk kellett.

Ti várjátok már a premiert?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)