Hirdetés

Hivatalos: saját sorozatot kap Colin Farrell Pingvinje

|

A Batman sikere meggyőzhette a Warner Bros.-t, hogy érdemes megpróbálkozni a spin-offokkal.

Hirdetés

Az már tavaly világossá vált, hogy a Warner Bros. nagy reményeket fűz Matt Reeves Batman-projektjéhez, de nem csupán a Robert Pattinson főszereplésével készített filmet illetően, hanem azokkal a mellékszálakkal kapcsolatban is, amiket a rendező tervezett. Ezek egyike volt a gothami rendőrségre fókuszáló sorozat, egy másik pedig a durván elmaszkírozott Colin Farrell-féle Pingvinre koncentráló széria, amikkel a vállalat a fejlődő streamingszolgáltatását, az HBO Maxot igyekszik tartalommal erősíteni. A Batman premiere megvolt, a film hatalmas siker, és kiderült, hogy a rendőrös koncepció időközben átalakult, és az őrs helyett az Arkham Elmegyógyintézet áll majd a középpontban. De mi a helyzet Pingvin magánszámával?

Hirdetés

Hivatalossá vált, hogy a Farrell Pingvinje valóban megkapja a saját sorozatát, ami exkluzívan az HBO Maxon lesz látható. A The Penguin munkacímen futó projekt az Oswald Cobblepot névre hallgató gonosztevő hátteréről mesél, megismertetve a nézőkkel a megkínzott lélek mögött meghúzódó történetet, amelyre a filmben nem tértek ki.

A sorozaton íróként, valamint showrunnerként és executive producerként is Lauren LeFranc (Chuck, A S.H.I.E.L.D. ügynökei) dolgozik, mellette Matt Reeves is producerként veszi ki a részét a munkálatokból Colin Farrell, Dylan Clark (A majmok bolygója-filmek, Madarak a dobozban), Daniel Pipski (A Teacher, Alkonyattól pirkadatig), Adam Kassan (Történetek a hurokból, Az utolsó műszak) és Rafi Crohn (Történetek a hurokból, Végtelen) mellett. 

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

A sorozat berendelésére maga Farrell is reagált, és elmondta, nem is lehetne izgatottabb, amiért még többet megoszthat a nézőkkel Oz világából és hogy megmutassák, hogyan is vette be a korrupció Gothamet. Ahogyan a színész fogalmazott: "Jó lesz visszahozni Gotham utcáira egy kis őrületet és káoszt." Ti örültök neki, hogy megvalósul a Pingvin spin-off?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)