Hirdetés

Hivatalos: Tom Holland és Zendaya egy párt alkotnak

|

A Pókembert és szerelmét alakító színészek együtt jelentek meg egy gálán, a nyilvánosság előtt is felvállalták kapcsolatukat.

Hirdetés

Még júliusban röppent fel a hír pár lesifotó kíséretében, hogy Tom Holland és Zendaya között a valóságban is vibrál a levegő, nemcsak a filmvásznon, ahol Holland Peter Parkert, vagyis mindenki kedvenc Pókemberét személyesíti meg, míg partnere a filmbéli szerelmét MJ-t formálja meg. Ezzel is továbbviszik azt a nemes hagyományt, amit még Kirsten Dunst és Tobey Maguire kezdett meg, majd Andrew Garfiled és Emma Stone folytatott.

A GQ novemberi számának címlapján szereplő színész a magazinnak adott interjúban ismerte el, hogy valóban randiznak, ezt követően pedig a 2021-es Aranylabda díjátadó ünnepségén jelentek meg először, mint egy pár. A legjobb labdarúgónak járó trófeát egyébként Lionel Messinek ítélték oda, immáron hetedik alkalommal, noha sokak szerint idei teljesítménye alapján Robert Lewandowskit illette volna a megtiszteltetés.

Hirdetés

Zendaya és Tom Holland tehát feliratkozott Hollywood álompárjainak hosszó listájára, amin olyan sztárok szerepelnek, mint Goldie Hawn és Kurt Russel, Mila Kunis és Ashton Kutcher, Katharine Hepburn és Spencer Tracy vagy Lauren Bacall és Humpfrey Bogart.

Pillanatnyilag mindketten a Pókember: Nincs hazaút népszerűsítésével vannak elfoglalva, s bár egy ideig úgy tűnt, hogy a filmvásznon véget ér a közös történetük, a Marvel és a Sony megállapodása új távlatokat nyitott előttük. A szóban forgó szuperhősfilm után Zendayát legközelebb a Dűne második részében láthatjuk, míg Holland az Uncharted adaptáció főszereplőjeként építgeti tovább karrierjét.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)