Hirdetés

Hivatalos: újabb saját filmet kap Dwayne Johnson a Halálos iramban sorozatban, nincs több ellenségeskedés Vin Diesellel

|

A színész elásta a csatabárdot a Családfővel, Luke Hobbs önálló kalanddal folytatja.

Hirdetés

A nemrég debütált Halálos iramban 10 talán a sorozat eddigi legrosszabb epizódja, Dom Toretto és CS.A.L.Á.D.-ja azonban továbbra is nyomtatják a pénzt a mozipénztáraknál, így fel sem merülhet, hogy ne érkezzen meg a jó előre bejelentett folytatás, sőt, a legújabb hírek szerint talán egy 12. felvonást is kapunk.

Figyelem, spoiler következik!

Az új film nagy meglepetése, hogy a Luke Hobbs ügynököt játszó Dwayne Johnson a stáblistás jelenetben visszatért a franchise-hoz, miután éveken át hiányzott a produceri feladatokat is ellátó Vin Diesellel való összekülönbözése miatt. A Szikla azonban nem áll meg itt, és a feje búbjáig elmerül a Halálos iramban világában.

Hirdetés

A Universal nemrég hivatalosan is bejelentette, hogy Johnson karaktere önálló filmet kap, amely a Variety saját forrásai szerint a Halálos iramban 10 és a 11 epizód eseményeit fogja összekötni. Ezzel ez lesz Hobbs második saját bevetése, hiszen már a 2019-es Hobbs & Shawban is kapott egy spin-offot, akkor Jason Statham oldalán osztva a pofonokat.

Az új Hobbs-film cselekménye és premierdátuma még titok, de a Halálos iramban 10 közvetlen folytatása 2025 környékén érkezik, így elképzelhető, hogy a Szikla mellékszála már a következő évben mozikba kerül. A film producerei között magát Johnsont és Vin Dieselt is ott találjuk, a forgatókönyvért pedig a Hobbs & Shaw-t és a Halálos iramban 8-at is jegyző Chris Morgan felel.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


A hírt maga a Szikla is megerősítette az Instagramon, ahol egy videós bejelentkezés kíséretében azt írta, hogy a múlt nyáron elásták a csatabárdot Vin Diesellel, most pedig "testvérien és elszántan" vezetik az utat, a szemük előtt tartva a széria szeretett karaktereit és rajongóit. Ki tudja, hogy a DC kudarc, vagy valami magasztosabb erő vezette erre a döntésre, de tény, hogy a fordulat igen meglepő annak fényében, hányszor jelentette már ki, hogy egészen biztosan végzett a szériával és Diesellel is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)