Hirdetés

Hivatalosan is befejezettnek tekinthető a Loki sorozat

|

A rendező Twitteren újságolta el az örömhírt Tom Hiddleston szériájával kapcsolatban.

Hirdetés

A Disney+ előfizetők már a Tom Hiddleston nevével fémjelzett Loki sorozat harmadik epizódját nézhetik, viszont ezen kívül lesz még három. A csínytevés istene július 14-én fog elbúcsúzni a rajongóktól egy izgalmasnak ígérkező zárórésszel, amellyel kapcsolatban mindenki megnyugodhat: a kreatív csapat pontot rakott a fináléra is, így már biztosan fel fog kerülni a streamingplatformra.

A széria rendezője, Kate Herron Twitteren számolt be róla nagy örömmel és büszkeséggel, hogy végre befejezték a Loki fináléját is, és el lett küldve a Disney+ részére.

Hirdetés

Herron szerint alig tudja elhinni, hogy ugyanannál az asztalnál tett pontot a sorozat végére, ahol két évvel korábban összerakta a Loki koncepcióját, és nagyon hálás a Marvel Studios-nak, valamint a csodálatos csapatának, amiért megváltoztatták az életét. 

Követői közül sokakat meglepetésként ért, hogy még csak most készült el teljesen a befejező epizód, egyikőjük például azt hitte, hogy már az első rész megjelenése előtt elkészült a teljes évad. Herron válaszában elmagyarázta, hogy a vizuális effektusok és a hangok miatt tartott eddig a munka. 

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Várhatóan az év második felében Magyarországra is megérkezik majd a Disney streamingszolgáltatása, akkor pedig mi is nézhetjük majd hivatalosan Lokit a jól megszokott magyar hangja, Csőre Gábor tolmácsolásában. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)