Hirdetés

Hivatalosan is megerősítették, hogy mikor folytatódik a Vaják második évadának forgatása

|

Egy egészen kreatív Twitter-bejegyzésből derült ki a pontos dátum.

Hirdetés

Sok más videojátékos és filmes projekttel együtt sajnos a Netflixnél készülő Vaják sorozatra is negatív hatással volt a koronavírus, hiszen a járvány miatt ideiglenesen le kellett állítani a forgatási munkálatokat. Eddig csak találgatni lehetett, hogy mikor folytatódhat a munka, de most végre megérkezett a hivatalos bejelentés.

Hirdetés

Jó hírt hozott a sorozat hivatalos Twitter-oldala, ugyanis egy versikével jelentették be, hogy a Vaják forgatási munkálatai még a nyáron, egészen pontosan augusztus 17-től fognak folytatódni.

Egyébként már elég sok új információval rendelkezünk a folytatást illetően, mivel már korábban kiderült, kik csatlakoznak a stábhoz, illetve arra is fény derült már, hogy a második évadban még nagyobb hangsúly lesz a Geralt és Ciri közti kapcsolaton, ráadásul az egész cselekmény sokkal lineárisabb lesz, mint az elsőben volt.

Ti várjátok már a folytatást?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)