Hirdetés

Hobbiból munka: egymillió forintot fizetnek annak, aki hajlandó főállásban felnőtt filmeket nézni

|

Óránként hétezer forintot kereshet az, aki részt vesz egy kutatásban.

Hirdetés

Vannak bizonyos dolgok, amelyekről az a mondás járja, hogy mindenki csinálja, de csak kevesen hajlandóak beismerni. Kétségkívül ebbe a kategóriába tartozik az explicit tartalmú felnőtt filmek megtekintése is, ami lehet ugyanúgy magányos, mint társas tevékenység, de alighanem csak nagyon ritkán fordul elő, hogy valaki a munkahelyén, munkaidőben kerít rá sort.

Nos, létezik olyan munkakör a felnőttfilmes szakmán kívül is, amiben ennek nemhogy nincs semmi akadálya, egyenesen elvárás a 18+-os tartalmak fogyasztása. A Bedbible kimondottan arra keres 21 évesnél idősebb személyt a világ bármely pontjáról, hogy óránként 20 dollárért, tehát mintegy 7000 forintért online pornográf videókat nézzen.

Hirdetés

A szexuális témájú termékekre szakosodott cég, amely egyébiránt részmunkaidőben a pajkos játékszerei tesztelésére is keres vállalkozó kedvű és jó humorú jelentkezőket, rendszeres kapcsolattartás mellett azt várja leendő alkalmazottjától, hogy meghatározott fókuszterületeken, mint amilyen a pozíció, az időtartam, az orgazmusok száma, a férfiak és nők aránya, a hajszín és a nyelvi megoszlás, adatokat gyűjtsön. Az összeszedett információ alapján pedig később egy mélyreható jelentés készül a felnőttfilmekben megfigyelhető tendenciákról és statisztikákról.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)