Hirdetés

Ez a Hobbit és A Gyűrűk Ura Blu-Ray kiadás minden rajongó álma

|

Elképesztő kollekció bukkant fel a világhálón, amit minden Gyűrűk Ura rajongó szeretne a polcán tudni.

Hirdetés

A harmadik Hobbit film megjelenése óta várják már a gyűjtők, hogy felbukkanjon egy olyan Blu-Ray kiadás, amely mindkét trilógiát tartalmazza. Az Amazon adatbázisába most felkerülő Middle-Earth Limited Collector's Edition mindent tud, és még annál is többet.

A csomag tartalmazza mindkét trilógiát és a filmekhez korábban megjelent összes extrát, dokumentumfilmet és behind the scenes videót is, amelyek összesen 30 Blu-Ray lemezen terpeszkednek. Minden film egy saját műbőr kötésű könyvben foglal helyet, amelyek egy fa polcon ülnek egymás mellett. A polcot egyetlen tömbből faragták ki, a dizájnt pedig maga Peter Jackson választotta ki.

Ezen felül a csomag tartalma még a híres Nyugatvégi Piros Könyv is, amibe Bilbó és Frodó a Hobbit és A Gyűrűk Ura történetét "írták". A könyv az eredeti koncepciós rajzokat és azok egyedi rekreációit tartalmazzák, amelyeket Alan Lee és Hohn Howe készített.

A lélegzetelállító gyűjteménynek minden bizonnyal az árától is elakad majd szavunk. Bár az Amazonos bejegyzésből azóta már törölték az árat, az élesítéskor 800 dollár (durván 221 ezer forint) szerepelt a kollekció mellett, a megjelenési dátumnál pedig október 4-e szerepelt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)