Hirdetés

Hobbs és Shaw is visszatérhet a Halálos iramban folytatásaiban

|

Még több izmot, még több kopaszságot és Briant is elhozhatja a nagy finálé.

Hirdetés

A Halálos iramban 9. berobogott a mozikba, s habár a puliwoodos srácok csak csúfos kudarcként értékelik, az autós macsóskodás aktuális felvonására még így is közel 40 ezer hazai néző volt kíváncsi a múlt héten.

Ez azonban közel sem a finálé: a hosszúra nyúlt franchise alkotói még két folytatással számolnak, Vin Diesel pedig a musicales feldolgozásra sem mondana nemet. Justin Lin rendező azonban egy másik lehetőséget, a 2019-ben saját filmet kapott Hobbs és Shaw duójának visszatérését pedzegette a CinemaBlend podcastjében.

Hirdetés

Ez persze nem is csoda, hiszen a karaktereket megformáló Dwayne Johnson és Jason Statham közkedvelt akciósztárok, a Halálos iramban: Hobbs & Shaw címen moziba küldött különálló kalandjuk pedig a 9. epizóddal ellentétben kifejezetten jól sikerült.

"Azt hiszem, mindig is ez volt a mi megközelítésünk… Nagyon sok beszélgetésem van olyan karakterekről, akik nincsenek is jelen, de mégis, nyilvánvalóan ebben az univerzumban élnek és lélegeznek. Amikor visszatértem, sokat gondoltam Hobbsra és Shawra, és az összes többi karakterre. Sosem gondolok rájuk úgy, hogy végleg eltűntek."

- nyilatkozta Lin, akitől valóban nem áll távol a szereplők visszahozása, hiszen a Halálos iramban 9-ben sem röstellte feltámasztani a 2006-os Tokiói hajszában (és a 6. rész stáblistás jelenetében) látványosan elhalálozó Hant. Sőt, a rendező nemrég (néhány héten belül másodszor is) arról beszélt a ScreenRantnek, hogy a 2013-ban elhunyt Paul Walker által játszott Brian visszatérése sem kizárt.

"Nyilvánvaló, hogy Paul és az ő karaktere, Brian a lelke és a szíve annak, hogy miként haladtunk előre. Minden nap gondolok a visszahozatalára. A franchise végéhez közeledve ez egy folyamatban lévő beszélgetés. Minden nap gondolkodok ezen a lehetőségen."

Walker, vagyis Brian visszahozása CGI-jal nem lenne lehetetlen, hiszen ezt a trükköt már a Halálos iramban 7 végén is elsütötték. Hobbs és Shaw esetében viszont az bonyolítja a képletet, hogy Dwayne Johnsonnak több összeütközése is volt Vin Diesellel, illetve a sorozat másik sztárjával, a Roman Pearce-t játszó Tyrese Gibsonnal (az utóbbi még kilépéssel is fenyegetőzött a Hobbs & Shaw miatt).

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Ennek ellenére semmi sem kizárt, főleg, hogy a Shaw-t alakító Jason Statham korábban lelkesen nyilatkozott a Collidernek egy esetleges visszatérés kapcsán:

"Nagyon jó együtt dolgozni Vinnel és az összes többi karakterrel. Remek barátokat szereztem a filmmel, és nagyon szeretem magát a franchise-t is. Szerintem okkal lett világsiker. Ennek a részének lenni hatalmas kiváltság. Szóval ha a következőkbe is akarnak, ott leszek."

Ha esetleg lemaradtál a Halálos iramban 9-ről, de érdekelne a kritikánk, kattints bátran az alábbi videóra:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)