Hirdetés

Online, otthonunk kényelméből lehetünk roxfortos diákok

|

Létezik egy olyan közösségi oldal, amit kifejezetten a legnagyobb Harry Potter-rajongóknak alkottak meg, és leckéket vehetünk különböző varázslatos tantárgyakból.

Hirdetés

Nem véletlen, hogy sokan gyerekként a valódi iskolák helyett inkább a Harry Potter-könyvekből ismert Roxfort Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolába jártak volna, hiszen ott a diákok többek között bűbájokat tanultak és mindenféle löttyöket kotyvasztottak. Részletkérdés, hogy néha halálos veszélyek fenyegették őket. Egy weboldalnak köszönhetően most mi is beleskóstolhatunk egy picit a tantárgyakba.

Hirdetés

A Hogwarts is Here nevű közösségi oldal már több éve működik, ám úgy tűnik, hogy mostanában ismét egyre többen keresik fel. Valószínűleg emögött is a koronavírus-járvány állhat, hiszen rengetegen kénytelenek otthon maradni, és egy ilyen helyen eléggé jól el lehet ütni az időt, főleg akkor, ha valaki imádja Rowling varázsvilágát. Az oldalon online kurzusokat találunk, amelyek a roxfortos tantárgyak alapján lettek megalkotva, így van például Bájitaltan, Asztronómia, Bűbájtan, és természetesen a Sötét Varázslatok Kivédése sem maradt ki a felhozatalból. Ráadásul mindezt tanévekre bontva tanulhatjuk meg.

Mivel egy közösségi oldalról van szó, így természetesen társaloghatunk másokkal, és még pontokat is gyűjthetünk saját roxfortos házunknak. Ha kipróbálnátok, itt megtaláljátok az első éves kurzusokat, amiket egy regisztrációt követően már el is érhettek.

Nektek hogy tetszik a Hogwarts is Here?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)