Hirdetés

Hogy mikor nézhetitek itthon is a Snyder Cut fekete-fehér változatát? Jó hírünk van!

|

A négyórás Zack Snyder: Az Igazság Ligája ugyebár fekete-fehérben is utat tört magának - és nem csak az amerikai HBO Maxen!

Hirdetés

Péntek reggel óta nemcsak az HBO Maxen, de az HBO GO kínálatában is elérhető a Zack Snyder: Az Igazság Ligája fekete-fehér változata, jelentette be a hazai HBO.

És valóban, akár már a ma reggeli órákban elindíthattuk a négyórás rendezői változat ezen verzióját a hazai streamingszolgáltatón. Természetesen ehhez is rendelkezésre áll mind magyar felirat, mind magyar szinkron, amivel a film színes verziója is debütált a múlt héten.

Az igazság szürke (Justice is Gray) alcímre hallgató változat, bár a színezés kivételével semmiben sem különbözik az eredetitől, Zack Snyder rendező szerint a film azon formája, ahogy mindig is megálmodta a filmet (elvégre a filmből történt 2017-es távozásakor is fekete-fehérben tárolta laptopján a nyersanyagot), amihez javában hozzájárul az IMAX-vásznakhoz passzoló, 4:3-as képarány is.

Hirdetés

Snyder korábban egyenesen úgy nyilatkozott, hogy Az igazság szürke a kedvenc verziója a produkcióból.

A Zack Snyder: Az Igazság Ligája - Az igazság szürke tehát immáron nemcsak az HBO Max, de az HBO GO kínálatában is megtekinthető. A filmről hozott ítéletünket írott és videós valójában egyaránt elfogyaszthatjátok, az utóbbit máris itt alant:

A rendező DC-beli pályafutásáról ide kattintva olvashattok.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)