Hirdetés

Hol a búbánatban van a Babylon 5 reboot? Végre megszólalt az alkotó

|

J. Michael Straczynski helyzetjelentést közölt a The CW-nél formálódó sci-fi sorozatról.

Hirdetés

Több mint egy éve már annak, hogy a The CW bejelentette, rebootot kap a Babylon 5 sci-fi sorozat, amely népszerűségben nem tudta ugyan felvenni a versenyt a Star Trekkel, viszont máig megvan a maga roppant lelkes rajongótábora. (Számoljatok engem is hozzájuk!) S bár a csatorna, amelyre szánják, nem épp a minőségi sorozatairól ismert, az eredeti alkotó J. Michael Straczynski részvétele a projektben bizakodásra ad okot.

A The CW akkori elképzelései szerint 2023-ban debütált volna az újragondolt Babylon 5, ám időközben történt egy s más az anyavállalat háza táján. Mint ismeretes, a Warner egyesült a Discovery-vel, és az átstrukturálás során eladta a The CW-t a Nextar Media Groupnak.

Hirdetés

Az új tulajdonos több sorozat esetében is úgy vélte, felesleges hosszabbítani, a Nancy Drew és a Stargirl már biztosan véget ér az aktuális évaddal, ahogy a Walker: Independence-ből és a The Winchestersből sem rendelt be több epizódot. Más produkciók sorsáról pedig, mint például a Superman és Lois, még nem döntöttek. Ugyanebbe a halmazba tartozik az új Babylon 5 is, tehát még van remény, hogy legyen belőle valami.

Éppen ezért Straczynski szeptemberben a közösségi médián keresztül fordult a rajongókhoz, hogy életében először arra buzdítsa őket, adjanak hangot óhajuknak, és segítsenek megmenteni a Babylon 5 rebootot. Most pedig újabb üzenettel jelentkezett:

"Mindannyian türelmetlenül várjuk a B5-ös híreket, miközben rengeteg pletykát indítottak útra a bloggerek, a posztolók, sőt néhány színész is, de az igazság az, hogy még mindig nem született döntés az illetékesek részéről. Amikor erre sor kerül, én tudom meg először, nem mások. És ha megtörténik, azonnal megosztom veletek, de legalább azt jelezni fogom, hogy valamiről döntöttek. Szemben az elmúlt több mint 30 év pletyka és online hülyeségáradatával, mindig is egyenes voltam a B5 rajongóinak közösségével. Tudom, hogy nehéz várni, de muszáj türelemmel lennünk, amíg valamilyen döntés születik."

Ti drukkoltok a J. Michael Straczynskinek, örülnétek, hogy összejönne a Babylon 5 reboot?

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)