Hirdetés

Napi büntetés: ilyen lenne a Reszkessetek, betörők! horrorfilmként

|

Úgy látszik az ünnepek alatt valaki Reszkessetek, betörők! túladagolást szenvedett, ez vehette rá, hogy elképzelje, milyen lenne Kevin és szomszédsága pszichopata gyilkosként.

Hirdetés

Egy csapat videós nemrég már bebizonyította, hogy a Reszkessetek, betörők! viccesnek szánt csapdái a valóságban bizony nagyon komoly sérüléseket, vagy akár halálos sebet is okozhatnak, ezúttal azonban egészen más oldalról közelítjük meg a dolgot.

A Home Alone with Blood széria pontosan azt tudja, amit a címe is sugall: klasszikus jeleneteket helyeztek egészen új megvilágításba. Például azt, amikor Kevin ledob egy téglát a tetőről:

Vagy az ominózus galambos jelenet, ami így már sokkal jobban hasonlít a Hitchcock-féle Madarakra:

A BitMassive csatornán találtok még pár hasonlóan mókás és gyomorforgató jelenetet, ha ezek tetszettek, érdemes vetni rájuk egy pillantást!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)