Hirdetés

Venom - nem finomkodik az őszinte előzetes

|

A Screen Junkies csapata igazán ütős Honest Trailers videóval indította a 2019-es évet.

Hirdetés

A Venomhoz kapcsolódó őszinte előzetesben természetesen a 2007-es Pókember 3 is megkapta a magáét, de azért az új Sony mozival sem bántak kesztyűs kézzel. Pont ezért szeretjük ezeket a videókat. 

Hirdetés

Az őszinte előzetes nyilván arra is kitért, hogy a film nem kapott R-besorolást, de így is (vagy épp ezért) lassan eléri az összesített bevétel az 1 milliárd dolláros álomhatárt. Az is érdekes felvetés egyébként, hogy a képregényes aranykor hőseit már mind láthattuk a filmvásznon, úgyhogy elérkezett az idő a '90-es évek karaktereire is - ezzel sem tudunk vitatkozni. Azt viszont például mi eddig nem vettük észre, hogy Tom Hardy karkötői jelenetről jelenetre változnak. Nektek feltűnt? Külön érdemes a videóban arra a részre is figyelni, mikor megmutatják, hogyan promózták a filmet Kínában. 

Ti mit pakoltatok volna még vele a Venom őszinte előzetesébe? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)