Hirdetés

Hoppá: Chris Evans mégis visszatérhet Amerika Kapitányként

|

Közeleg a végjáték... vagy inkább a vég-végjáték?

Hirdetés

Nem, ezt nem mi találtuk ki unalmunkban: a Deadline értesült úgy, hogy Chris Evans épp Marvel Moziverzum-beli visszatéréséről tárgyal, természetesen Steve Rogers/Amerika Kapitány szerepében, ha minden igaz, legalább egy, de ha úgy alakul, akár két projektre is.

A lap számára sem tiszta, hogy sikerült-e megállapodnia a feleknek (arról ne is beszéljünk, hogy a Marvel természetesen nem reagált egyelőre az értesülésre), de ha minden igaz, Evansszel nem újabb Amerika Kapitány-filmmel terveznek, sokkal inkább olyan minőségben hoznák őt vissza, mint ahogy Robert Downey Jr. bukkant fel Tony Starkként/Vasemberként a Polgárháborúban vagy a Pókember: Hazatérésben.

Hirdetés

Érdekes fordulat lehet ez, már csak annak fényében is, hogy (a megvénült) Rogers még csak másfél éve passzolta le ikonikus pajzsát az Anthony Mackie-féle Sam Wilsonnak/Sólyomnak, és hogy a színész arról beszélt ezután több ízben is, hogy ő bizony visszavonult a szereptől. Állítólag amúgy az elmúlt hónapokban gondolta meg magát Evans, amikor is felvetették nála a visszatérés ötletét, majd hétről hétre egyre inkább hozzászokott annak gondolatához.

A lehetőségek tárháza nyilván végtelen, elvégre az MCU-ról beszélünk - arról az MCU-ról, ami immáron nemcsak filmek, de sorozatok formájában is dübörög, még több játszóteret biztosítva ezzel új és régi karaktereknek egyaránt. Mindenesetre adja magát a Marvel-filmek végén gyakran olvasható frázis: "Amerika Kapitány még visszatér." Vagyis "visszatérhet".

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)