Hirdetés

Hoppá, megvalósulhat a Marvel-DC crossover?

|

A galaxis őrzői rendezője legalábbis ilyesmire utalt egy friss interjújában.

Hirdetés

A filmekben és a sorozatokban mindig hálás dolog az úgynevezett crossover, azaz, amikor az egyik alkotás szereplői azonos szerepben tűnnek fel egy másik címben. A rajongók imádják az ilyesmit, a stúdiók már kevésbé, kivéve persze, ha a saját tartalmaikról van szó, mert akkor azért ők is engedékenyebbek.

Olyanra viszont egyelőre csak a nyomtatott képregények világában volt példa, hogy a Marvel és a DC szuperhősei egymásnak feszüljenek. Készült például már Superman vs. Pókember képregény, de olyanra is volt példa, hogy a két cég komplett szuperhős-gárdáját küldték egymás ellen az 1996-ban kiadott DC vs. Marvel füzetekben.

Hirdetés

Most viszont elképzelhetővé vált, hogy valami hasonló történjen a mozivásznon is - írja az Empire. A filmes magazin a  A galaxis őrzői filmeket is jegyző James Gunn-nal készített interjút, akit egyszer már elküldtek a Marveltől, de később visszahívták a hamarosan érkező harmadik rész megrendezésére. Nem kellett azonban sokáig munkát keresnie, a DC-nél egyből feladatot kapott (ő rendezhette az új Az Öngyilkos Osztagot, illetve az ehhez kapcsolódó Békeharcos tévésorozatot), majd tavaly kinevezték a DC Studios vezérigazgatójának, igaz, a poszton osztozik Peter Safrannal.

Az Empire újságírója pedig arra volt kíváncsi, hogy megvalósulhat-e a DC-Marvel crossover a filmvásznon is, amire Gunn titokzatos választ adott.

Sokkal valószínűbb ez most, hogy én irányítom a DC stúdióját. De ki tudja? A lényeg, hogy nem szabad arra számítani, hogy ez a közeli jövőben megtörténjen. Ez még több év múlva esedékes. Először ki kell találnunk, hogy pontosan mit akarunk elérni itt a DC-nél. De hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem beszéltünk erről a lehetőségről.

- kínozta válaszával a rajongókat James Gunn.

A rendezőnek egyébként nemsokára mozikba kerül az utolsó marveles dobása, a A galaxis őrzői Vol. 3, 2025-ben pedig a Superman: Legacy rendezőjeként mutathatja be a megújult DC-s filmes univerzumot.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)