Hirdetés

Hosszú és vicces előzetest kapott a Peacemaker sorozat

|

Alapos ízelítőt ad a jövő év elején debütáló szériából a friss trailer.

Hirdetés

Meglepően szórakoztató filmmel bővült idén a DC filmes univerzuma Az öngyilkos osztag képében, ami valószínűleg többek tetszését nyerte el, mint 2016-os elődje. Mi legalábbis sokkal jobban szerettük.

Már a  film bemutatója előtt kiderült, hogy a történet egyik központi szereplője, a John Cena által életre keltett Peacemaker, vagyis Békeharcos saját sorozatban fog visszatérni, amihez korábban már érkezett egy előzetes. Most megleshetünk egy újabb kedvcsinálót.

Hirdetés

Békeharcos egy vicces, ugyanakkor összetett karakter, aki már a DCEU filmjében is bebizonyította, hogy sajátos módszerekkel harcol az állítólagos békéért. Azonban ahogy az a friss előzetesből is kiderült, a sorozatában már nem biztos, hogy túl magabiztosan fogja teljesíteni a parancsait, mivel egy ponton gyerekeket is el kellene takarítania az útból.

Úgy tűnik tehát, hogy a humoros pillanatok mellett azért komolyabb témák is előkerülnek majd, amitől még érdekesebb lehet majd az egész sorozat.

A Peacemaker 2022. január 13-án debütál az HBO Max kínálatában. Ti megnézitek majd a DC új sorozatát?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)