Hirdetés

Élőszereplős Hot Wheels filmen dolgozik a Mattel

|

A játékgyártó vállalat már szerződést is kötött a Warner Bros.-szal.

Hirdetés

Nem ez az első eset, hogy a Mattel és a Warner Bros. különleges kollaborációban vesznek részt. Margot Robbie főszereplésével ugyanis már készül a Barbie mozifilm.

Hirdetés

A játékgyártó ezúttal egy újabb népszerű franchise-t, a Hot Wheelst szeretné a mozivászonra vinni, és a Barbie-hoz hasonlóan szintén élőszereplős produkcióként képzelik el a dolgot. A versenyautós termékcsalád 1968-as debütálás óta töretlen népszerűségnek örvend, már több mint 6 milliárd darab játék talált gazdára. Sőt, a több mint 500 millió darabos éves eladási számok alapján jelenleg a világ legjobban fogyó játéka is a Hot Wheels.

Ynon Kreiz, a Mattel vezérigazgatója, és Toby Emmerich, a Warner Bros. elnöke is nagyon pozitívan nyilatkozott a mozifilm ötletéről, és izgatottan várják már a közös munkát.

Ti láttok fantáziát az élőszereplős Hot Wheels filmben?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)