Hirdetés

Így készül a tökéletes filmelőzetes Hollywoodban

|

Nektek is feltűnt, hogy szinte az összes film trailere pont ugyanolyan? Mutatjuk a tökéletes formulát.

Hirdetés

Volt néhány olyan trailer az elmúlt években, amelyek valóban kiemelkedtek a tömegből, és még évek múlva is emlegetni fogjuk őket. Gondolok itt olyanokra, mint a Star Wars VII (bár azóta kiderült, hogy a Star Wars trailerek pixelre pontosan ugyanolyanok), a Logan, vagy épp a Suicide Squad. De nem minden blockbuster akar kitűnni a tömegből.

Az Auralnauts csatorna készítői korábban és összehoztak már néhány zseniális előzetest, most azonban megalkották a trailerek alfáját és ómegáját. Ezt a sémát követve gyakorlatilag bármihez lehet előzetest kreálni (és kreáltak is már elég sokan az elmúlt években). Mi megnéznénk, az biztos:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)