Hirdetés

Hugh Grant lehet a Marvel-szerű univerzummá bővülő Doctor Who következő főszereplője

|

Beszámolók szerint a Golden Globe-díjas Hugh Grant veheti majd a TARDIS feletti irányítást a Doctor Who következő évadaiban.

Hirdetés

Gyakorlatilag azóta megy a találgatás, hogy ki lesz Jodi Whittaker utódja a Doctor Who (magyar címe szerint Ki vagy, doki?)  főszerepében, hogy kiderült, hogy a sorozat 2005-ös újraindulása utáni tizenharmadik évad végén szögre akasztja a szónikus csavarhúzóját.

Egy-egy vicces javaslat kivételével eddig komoly jelöltről nem hallottunk, de a brit sajtóban nemrég megjelentek az első, erre vonatkozó pletykák. Amennyiben ezek igaznak bizonyulnak, akkor egy, az Egyesült Királyságon kívül is sztárnak számító színészt próbál leszerződtetni a szerepre Russel T Davies és csapata.

Hirdetés

Erről a The Mirror számolt be, akik egy, állításuk szerint a projekthez közel álló forrástól értesültek arról, hogy a showrunner szerepébe visszatérő Davies lelkes annak kapcsán, hogy megnyerje Hugh Grantet a projekthez, aki szerinte segíthetne felfrissíteni a kult klasszikusnak számító sci-fi sorozatot.

"Sok előnye van: nagyszerű színész, brit, díjakat is nyert, hollywoodi A-listás sztár, és jó a vígjátékokban is. Folyamatban vannak a tárgyalások"

- idézi névtelen forrását a lap. Egy különkiadásban egyébként Hugh Grant már felvette a Doctor Who címszerepét, de értelemszerűen ez nem kötötte túl szorosan a karakterhez.

Emellett úgy tudják, hogy Russel T Davies tervei nem csupán a Doctor Who felrázására vonatkoznak, hanem több olyan tartalmat is szeretne az író-producer, ami más karakterek történetét is bemutatná, akik a Doktorral egy univerezumban szerepelnek. A Mirror beszámolója szerint erre azért is adódhat lehetőség, mert a BBC mellett a Sony Pictures is beszáll a munkálatok finanszírozásába, így a korábbi próbálkozásoknál jobb minőségű sorozatok készülhetnek. Nem ez lenne ugyanis az első eset, hogy Doctor Who spinoffok készülnének, ám a Torchwood, a The Sarah Jane Chronicles, vagy épp a Class mind elég kis költségvetéssel valósult meg.

"Az az elképzelés, hogy egy Marvel-szerű terméket hoznak létre, ahol a Doktor és más, a különböző életeiben kulcsfontosságú szereplők köré franchise-okat építenek"

- állítja a Mirror forrása.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)