Hirdetés

Hugh Grant reagált a Doctor Who főszerepével kapcsolatos hírekre

|

A karrierjét romantikus vígjátékokkal megalapozó színész egyszer már eljátszotta a Ki vagy, doki? központi alakját.

Hirdetés

Annál, hogy ki váltja az aktuális James Bondot, csak egy szereposztás foglalkoztatja jobban a briteket: nevezetesen az, hogy ki lesz a következő Doktor az 1963-ót a kisebb-nagyobb megszakításokkal futó sci-fi sorozatban. A BBC kultikus szériája már a főszereplő tizenharmadik inkarnációját fogyasztja Jodie Whittaker személyében, aki idén befejez, és valaki másnak adja a stafétát.

Hogy kinek, az egymillió dolláros kérdés, és cseppet sem meglepő, hogy a brit bulvársajtó mintapéldánya, a The Mirror a napokban rávetette magát a témára. Egy névtelen forrásokra hivatkozó cikkben az jelent meg, hogy a régi-új showrunner, Russel T Davies már meg is találta Whittaker utódját.

Hirdetés

Ez alapján a 61 éves Hugh Grant, akit olyan filmekben szeretett meg a közönség, mint a Négy esküvő és egy temetés, a Birdget Jones naplója és az Igazából szerelem, bújik majd az időutazó Doki bőrébe. A pletyka azonban nem tartotta magát sokáig, hamar kiderült, hogy a hírvivő postagalamb valójában egy jól megtermett kacsa.

A színész a Twitteren közölte a The Guardian témába vágó bejegyzésére reagálva, hogy bár neki nincs baja a sorozattal, nem ő lesz az új Doktor, és lövése sincs, hogy honnan ered a kitalált sztori. Ennek tükrében viszont a Mirror azon állítása is megkérdőjelezhető, hogy az alkotók valóban a Marvel filmes univerzumához a széria egyéb ismert karaktereire is felhúznának egy-egy spin-offot. Igaz, utóbbira már volt példa a múltban.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)