Hirdetés

Hugh Jackman nem akar beleállni a Deadpool vs. Wolverine projektbe

|

Úgy tűnik, hogy Ryan Reynolds is kevés ahhoz, hogy újra rávegye Jackmant egy Rozsomák szerepre.

Hirdetés

Hugh Jackman részt vett egy Q&A panelen a Logan bemutató kapcsán, ahol a rendezővel, James Mangolddal együtt válaszoltak kérdésekre. Természetesen az egyik első kérdés a Deadpool vs. Wolverine ötlethez kapcsolódott.

Ryan Reynolds többször is említette már, hogy nagyon szeretne egy filmben játszani Jackmannel, és bunyózni egyet a Rozsomákkal, de egyelőre úgy tűnik, hogy ez nem fog összejönni.

"Nézd, ha 10 évvel ezelőtt jött volna szóba a dolog, akkor egy teljesen más történet lenne. De én már 2 és fél éve tudom, hogy ez az utolsó alkalom [a Logan]."

A színész úgy érzi, hogy itt az idő szögre akasztani az adamantium karmokat, és most lelépni a színpadról (pláne, hogy a kritikusok szerint nagyon jól sikerült a záróakkord).

"Deadpool, nyomjad ember. Tedd a dolgod. Nem kellek én hozzá."

- mondta Jackman. Persze Reynolds aligha fog leállni a kampányával egy ilyen válasz miatt. Nem lennénk meglepődve, ha addig kampányolna, amíg Hugh Jackman megunja, és felveszi a sárga sztreccs hacukát.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)