Hirdetés

Hugh Jackman megmutatja, hogy kell kezet mosni koronavírusjárvány idején

|

Az X-Men filmek sztárja újabb videóban népszerűsíti az egyik leghatékonyabb védekezési formát, mert az elsőt elszúrta.

Hirdetés

Túlzás nélkül állíthatjuk, hogy már a csapból is a koronavírus folyik, legalábbis abban az értelemben mindenképp, hogy sorra érkeznek a hírek világszerte ismert celebritások járvánnyal kapcsolatos megnyilvánulásairól. Ezek között akadnak nagylelkű felajánlások, általános jókívánságok és hasznos tanácsok is. Az X-Men filmek Rozsomákja (nincs az a pénz, amiért a Wolverine hivatalos félrefordítását leírnám), Hugh Jackman Twitteren tett közzé egy videót arról, hogy miként kell szakszerűen kezet mosni a mostanihoz hasonló helyzetben.

Hirdetés

Hiszitek vagy sem, de első próbálkozását látványos kudarc koronázta, ugyanis az internet népe rossz néven vette, hogy az 51 éve sztár akkor is hagyta folyni a vizet, amikor vadul szappanozott. Szerencsére Jackmant nem olyan fából faragták, aki sértődöttségében visszavonult volna a nyilvánosság elől, inkább készített egy második, immár a közönség környezettudatosabb részének is imponáló videót, amit alább lehet megtekinteni. Nyilván sokkal viccesebb lenne adamantiumkarmokkal.

Aztán ne felejtsetek el kezet mosni!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)