Hirdetés

Hugh Jackmannek felajánlottak egy szerepet a Macskákban

|

Sajnos nem ért rá, de utólag ez talán nem is akkora baj.

Hirdetés

Az X-Men sztárja, Hugh Jackman nem csak szuperhősként, de musical színészként is befutott. A Tom Hooper rendezte A nyomorultak után az eddigi első és egyetlen Oscar-jelölését is megkapta. A kettejük kapcsolatára tekintettel felmerült a kérdés, hogy Hooper Macskák projektjében is számított-e Jackman szereplésére.

Hirdetés

A kérdésre a színész egy meglehetősen lényegre törő választ adott:

"Ööö...ja."

A sajtó és a nézőközönség egyaránt nevetségesnek tartotta a Macskákat. Volt néhány kreatív döntés, ami halálra ítélte az egész filmet, így Hugh Jackman jobban járt azzal, hogy nem szerepelt benne. Egyébként Jackman egy igazi úriember, így mielőtt bármilyen rosszmájú pletyka is elindult volna, gyorsan tisztázta a dolgokat.

"Tom rám csörgött, mivel együtt csináltuk [A nyomorultakat], szóval beszélgettünk lehetőségekről, időbeli beosztásról, és hát... egyszerűen csak nem volt időm rá akkoriban."

Magáról a filmről sem mondott egy rossz szót sem, már csak azért sem, mert elmondása szerint nem is látta.

"A helyzet az, hogy színész vagyok, és nem akarok nekiállni sértegetni másokat vagy rájátszani a gyűlölethullámra. Nem láttam a filmet, de Tom Hooper az egyik legjobb rendező."

Talán jobb is Jackmannek, hogy nem nézte meg, nekünk pedig jobb, hogy nem kellett CGI táncoló macskaemberként látnunk Rozsomákot.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)