Hirdetés

Hugh Jackman nem bírta ki, hogy ne égesse le Ryan Reynoldsot a Free Guy kapcsán

|

Van az úgy, hogy a film sztárját nem hívják meg egy stábbuliba, de ha Hugh Jackman ott van, akkor biztos lehetsz benne, hogy szóvá fogja tenni.

Hirdetés

Már csak pár hétre van a Free Guy premierje, ami azt jelenti, hogy a rendező és a stáb megpróbálja kicsit kiereszteni a gőzt a megjelenési hajrá előtt. A rendező, Shawn Levy valószínűleg ezért is hozott össze egy kisebb partit, amire Hugh Jackmant meghívta...de Ryan Reynoldsot nem.

Köztudott, hogy az egyébként civilben remek kapcsolatot ápoló két színész imádja szívatni egymást, így Jackman véletlenül sem hagyta ki a lehetőséget, hogy a Twitter szeme láttára lealázza kicsit a film sztárját.

Hirdetés

Jackman és Reynolds évek óta űzik ezt a játékot. Ők imádják, a rajongók imádják, mindenki boldog. Leszámítva most Reynoldsot, aki valószínűleg otthon szürcsölgeti egyedül a koktéljait.

"Mit is mondtál Shawn Levy? Elfelejtetted meghívni Ryan Reynoldsot a bulidba? Haver, nyugi, megtartom a titkot."

A Free Guy egyébként 2021. augusztus 11-től lesz látható a mozikban.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)