Hirdetés

Ez a két színész alakított legtovább szuperhőst

|

Ugyan valószínűleg már nem térnek vissza szuperhősként, eredményeiket örökké számon tartja majd a rekordok könyve.

Hirdetés

A Guinness World Records bevezetett egy új kategóriát, ami nem más, mint a "leghosszabb szuperhős alakítás élőszereplős Marvel képregényfilmekben". Az új kategória két győztese nem is lehetett más, mint a Logannel leköszönt Hugh Jackman és Patrick Stewart páros.

Hirdetés

A rekordjuk egyaránt 16 év és 228 nap, tehát az időt az első X-Men film 2000-es megjelenésétől számították. A hírt egyébként Hugh Jackman a This Morning műsorban tudta meg, aki ott meg is kapta az ezért járó emléklapot. Az átadás után egy videóüzenetet is kapott Patrick Stewarttól, aki szintén átvehette a saját lapját.

Hogy ezt képes lesz-e valaki megdönteni, az erősen kérdéses. Jelenleg csak a Vasembernek lenne erre esélye, de Robert Downey Jr. kiszáll a buliból az Endgame után. Talán a rekorddöntés lehetősége visszacsábítja majd az MCU-ba.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)