Hirdetés

Hugh Jackman több különböző Wolverine-t is eljátszhat a Deadpool 3-ban

|

Ha ez igaz, akkor tényleg egy valódi multiverzumos őrületről lesz szó.

Hirdetés

Hugh Jackman korábban azt mondta, a 2017-es Logan volt az utolsó olyan film, melyben magára öltötte Rozsomák/Farkas/Logan szerepét, többé nem fogjuk őt adamantiumkarmokkal látni. Anno ugyanezt mondta a film után Patrick Stewart is, de már tudjuk, hogy változott a világ, elvégre Stewart visszatért a Doctor Strange az őrület multiverzumában című filmben, Jackman pedig a 2009-es X-Men kezdetek: Farkas után ismét együtt fog játszani Ryan Reynoldsszal, jön a Deadpool 3, amiben újra egymásnak esik a szószátyár zsoldos és az öngyógyító képességekkel megáldott karmos mutáns.

A francia La Parisiennek adott interjújában ugyanis Jackman úgy fogalmazott, hogy egy kettős szerepben (dual role) fog visszatérni. Ebből pedig nem túl merész dolog arra a következtetésre jutni, hogy a színész többféle Rozsomák-variáns bőrébe bújik majd a Deadpool 3-ban.

Hirdetés

Az MCU egész jelenlegi fő történetvonala a multiverzum körül forog, így igazából egyáltalán nem lenne meglepő, ha a Deadpool 3-ban feltűnne többféle Rozsomák - és ki tudja, talán végre megkegyelmeznek nekünk a fordítók, és nem fogják szerencsétlen Farkasnak nevezni (bár erre nem vennénk mérget).

Rozsomák alternatív univerzumos variánsai közül talán az Old Man Logan néven emlegetett verzió a legismertebb, de akad még pár érdekes kiadása a karakternek az eredeti Marvel képregényekben, akiket szívesen látnánk a mozivásznon is. A füzetekben találkozhattunk már olyan sztorival is, amiben Rozsomák magát a Főnix erőt kapta meg, egy ilyen változat felbukkanása tényleg ütős lehetne.

A Deadpool 3 forgatása egyébként a hírek szerint idén májusban indulhat el. A premier 2024 novemberére van belőve. 

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)