Hirdetés

Hugh Jackman szerint a világ nem kíváncsi egy Wolverine-Deadpool crossoverre

|

Pedig Ryan Reynolds kitartóan ostromolja a színészt, hogy térjen vissza.

Hirdetés

Bár Hugh Jackman a Logan - Farkassal elbúcsúzott a karaktertől, azóta többször is azt olvashattuk, hogy Ryan Reynolds mindent bevetve próbálja meggyőzni őt, hogy a rajongók kedvében járva összehozzanak egy közös filmet Deadpoollal, vagy legalább Jackman cameózzon egyet. A színész azonban még nem állt kötélnek (a Bosszúállókhoz való csatlakozását is elvetette), és a legújabb interjúja alapján nem úgy tűnik, hogy egyhamar meggondolná magát. 

Hirdetés

A színész a People-nek nyilatkozott nemrég. Azt kérdezték tőle, hogy szerinte láthatjuk-e még valaha is nagyvásznon Wolverine-t. Jackman szerint biztosak lehetünk benne, hogy az adamantiumbetyár vissza fog térni, csak valaki más megformálásában. Ekkor terelődött Reynoldsra a szó, Ryan ugyanis hajthatatlan, különböző formákban és módokon újra és újra megtalálja az X-Men filmek sztárját a közös film ötletével, de mindig azt a választ kapja Jackmantől, hogy szerinte a világ valójában nem lenne kíváncsi arra, hogy Deadpoolt és Wolverine-t együtt láthassuk, beleértve a cameót is. 

Ti örülnétek egy crossovernek? Kit látnátok szívesen Farkas/Logan/Wolverine szerepében Hugh Jackman utódjaként? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)