Hirdetés

Hugh Jackman Wolverine-ként térhet vissza az MCU-ban?

|

Hugh Jackman egyik Instagram posztja miatt alaposan beindult a Marvel-rajongók fantáziája.

Hirdetés

Utoljára az egész kiváló, 2017-es Loganben láthattuk Hugh Jackmant, mint Wolverine/Rozsomák/Farkas/Logan, és a színész egészen világosan a rajongók tudtára adta már több alkalommal is, hogy nem fog visszatérni ehhez a szerephez. Most viszont elég gyanús posztokat kezdett el megosztani az Instagramon, amitől egyből felpörögtek a keményvonalas Marvel fanok.

Egyelőre nem tudni, mikor kezd valamit érdemben a Marvel Studios az X-Men franchise-zal, de az bizonyos, hogy valamikor a jövőben a mutánsok is előkerülnek majd az MCU-ban - a Fox felvásárlása után erre minden lehetőség adott. A pider-Man: Far From Home és a Doctor Strange in the Multiverse of Madness mozik a multiverzumot is behozzák a képbe, is nem lenne nehéz újra előhúzni Hugh Jackman karakterét sem.

Hirdetés

A színész pedig nemrégiben elég gyanús posztokat tett közzé: Instagram Storyban megosztotta például a népszerű grafikus, BossLogic képét, melyen Rozsomák ikonikus karmai voltak láthatók. Egy másik Storyban pedig Kevin Feige-vel, az MCU atyaúristenével közös képet villantott. 

Egyik képhez sem fűzött semmiféle kommentárt, így egyelőre csak reménykedhetnek a rajongók abban, hogy mindez tényleg egy nagy bejelentés előszele. Az sem teljesen kizárt egyébként, hogy a Deadpool 3-ban tűnne fel esetleg egy rövid cameo erejéig Jackman, mi ennek is nagyon örülnénk.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)