Hirdetés

Ezzel a videóval búcsúzott Hugh Jackman Wolverine-től, és rajongóitól

|

Hivatalosan is letette karmait Hugh Jackman, akinek ugyan rengeteg szerepe volt életében, mégis adamantium csontvázas mutánsként jegyezte meg a világ.

Hirdetés

Jó ideje tudjuk már, hogy a Logan filmben utoljára láthatjuk Hugh Jackmant Wolverine megformálójaként, mégis picit fájdalmas az elválás, most, hogy már bemutatták a mozit. A színész nemrég hivatalosan is elbúcsúzott egy rajongói rajzokat tartalmazó videóval.

Hugh Jackman 2000-ben öltötte fel először Rozsomák szerelését, az első X-Men filmben. Azóta mindegyik felvonásban kapott kisebb nagyobb szerepeket, most pedig történetének lezárását, a Logant nézi az egész világ.

Akárhogy is folytatódik az X-Men franchise sorsa, az biztos, hogy számunkra már örökre ő marad Wolverine.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)