Hirdetés

Hugh Jackmannel indul útjára a Marvel rendhagyó sorozata

|

A színészek, humoristák, zenészek és sportolók mindennapjaiba enged betekintést az a sorozat, melyet a Marvel egyik fejese, Joe Quesada álmodott meg és vezet le.

Hirdetés

A Marvel's Storyboards egy kifejezetten rendhagyó sorozat a képregényeiről, és az azokhoz készült adaptációiról elhíresült stúdió portfóliójában, ugyanis ennek semmi köze nem lesz a szuperhősökhöz. Az egész projekt azért jött létre, hogy bemutassa azon emberek sztoriját, akik valamilyen formában szórakoztatnak és történeteket mesélnek el a nagyvilágnak.

Hirdetés

Joe Quesada, a Marvel's Storyboards szellemi atyja 20 éve dolgozik a cégnél a kreatív részleg vezetőjeként és főszerkesztőként. Az ő műsorvezetésével pillanthatunk majd be különböző emberek, köztük sportolók, zenészek és színészek hétköznapjaiba, hogy megnézzük, honnan merítenek erőt a szórakoztatásunkhoz:

"Akár a szavainkon, akár a tetteinken keresztül beszélünk, mi mind történetmesélők vagyunk néhány sztorival, ami megosztásra vár. A Marvel's Storyboards megörökíti ennek szellemét, és megmutatja a legelképesztőbb hangok forrását a film, televízió, zene, színház, sport és újságírás világából."

A sorozat a Marvel YouTube-csatornáján debütál, az első részt pedig már holnap megnézhetitek, mely nem mást állít főszerepbe, mint Hugh Jackman. Egyelőre hat részt vettek fel a szériából, de további hat munkálatai zajlanak. Ebben a galériában megtaláltok egy pár képet a már felvett részekből:

A további epizódokban olyan ismert személyiségek fordulnak meg, mint Bobby Lopez (dalszövegíró), Johnny Weir (olimpikon korcsolyázó), Christian Borle (színész), Margaret Stohl (író), Sasheer Zamata (színész), Ed Viesturs (hegymászó), Natalia Cordova-Buckley (színész), Nelson Figueroa (baseball játékos), Gillian Jacobs (színész), Samhita Mukhopadhyay (újságíró), and Taboo (a Black Eyed Peas tagja).

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)