Hirdetés

Hugh Jackmant majdnem kitoloncolták, mielőtt eljátszhatta volna Rozsomák szerepét

|

Nem sokon múlt, hogy egészen máshogy alakuljon Hugh Jackman karrierje az X-Men filmek előtt.

Hirdetés

Februárban volt öt éve, hogy a remekül sikerült Logannel Hugh Jackman végleg szögre akasztotta Rozsomák adamantium karmait, a rajongók viszont azóta is reménykednek a visszatérésében, ami nemrég meg is valósult, igaz, hogy csak a színpadon, mindössze néhány pillanat erejéig.

Az ausztrál színész 17 éven át játszotta el az öngyógyuló mutánst, s ezzel a mai napig rekordtartó az élőszereplős Marvel-hősöket megformáló kollégái között. Nemrég azonban feltárta, hogy csak egy reptéri határőr X-Men mániáján múlt, hogy egyáltalán eljutott az ezredfordulón megjelent X-Men - A kívülállók forgatásáig.

Hirdetés

Jackman a The Tonight Showban mesélte el, hogy a kanadai forgatásra tartva feltartóztatták, mivel még nem kapta meg a munkavállaláshoz szükséges vízumot. A szigorú határőr elvezette "abba a bizonyos szobába", ahol még telefonálni sem engedte, a világhír kapujában álló színész pedig érthető módon pánikolni kezdett, hogy egy adminisztrációs baki miatt fogja elszalasztani élete legnagyobb lehetőségét.

És akkor azt mondtam, "Figyelj, sajnálom. Csak van ez a szerepem ebben a dologban, és még nem szerezték meg a vízumom."  Erre ő: "Mi az a dolog?" Én pedig: "Hát, az X-Men. Úgy, mint a képregény." Mire ő: "Micsoda? Úgy érted, mint az animációs cucc, az X-Men?". Erre én: "Hát, nem, egy élőszereplős változatot csinálnak belőle." Erre folytatta: "És milyen szerepre jelentkeztél?" Mire én: "Egy Rozsomák nevű karakterére". Erre ő: "Mi?!" Szó szerint rám bámult, és odakiáltott a társainak: "Hé, Jimmy! Ez Rozsomák! Ez itt Rozsomák!". Őszintén, rendőri kísérettel távoztam, csak hogy kiengedjenek. Hatalmas X-Men rajongó volt a srác. És ez az egyetlen oka, hogy végül megkaptam a szerepet.

- idézte fel a beszélgetést Jackman Jimmy Kimmel műsorában. Szó ami szó, ennyi év után iszonyú furcsa bárki mást képzelni a karmok mögé, de valószínű, hogy az X-Men - A Kívülállókat gondozó 20th Century Fox kibírt volna néhány nap csúszást a vízum megérkeztéig, hogy ne kelljen újra castingolni a szerepet.

Hollywoodban perszer sosem lehet tudni, így hálásak lehetünk, hogy aznap épp egy elkötelezett X-Men rajongó volt szolgálatban ott a reptéren.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)