Hirdetés

Hugo Weaving nem tér vissza a Mátrix 4-ben

|

Smith ügynök nélkül készül a legendás trilógia folytatása, egyszerűen nem tudta bepréselni a folytatást a naptárába.

Hirdetés

Végtelenül prózai oka van annak, hogy Hugo Weaving nem tud visszatérni legendás szerepében, és nem láthatjuk majd őt Smith ügynökként a Mátrixben - a 2021-re tervezett filmben egyébként Keanu Reeves (Neo), Carrie-Anne Moss (Trinity) és Jada Pinkett Smith (Niobe) is újra feltűnik, szóval nem kell azért teljesen mellőzni a régi arcokat. 

Hirdetés

Weaving épp a The Visit nevű színdarabját népszerűsíti, és ennek kapcsán árulta el, hogy egészen egyszerűen előbb kapta meg a színházi ajánlatot és mondott rá igent, minthogy felkérték volna arra, hogy ismét bújjon Smith bőrébe. Nagyon szeretett volna ő is játszani a Mátrix 4-ben, de egészen egyszerűen nem lehetett a forgatást összefésülni a színházi előadásokkal. Nem adta fel egyből a dolgot, nyolc héten át agyalt azon, hogyan lehetne megoldani mindkét produkcióban való szereplését, de végül a rendező, Lana Wachowski úgy döntött, hogy a Weaving által felkínált dátumok nem megfelelőek neki. 

Hiába próbált tehát Hugo Weaving mindent megtenni azért, hogy a Mátrix 4 gárdájának tagja lehessen, hiába pakolgatta az előadásokat és törte a fejét a lehetséges forgatási napokon mintegy két hónapig, végül Lana Wachowskinak nem felelt meg a felkínált megoldás. 

Mindez egyébként már csak azért is érdekes, mert a történetek fényében teljesen világos, hogy Smith ügynök szerepel a Mátrix 4 forgatókönyvében, tehát vagy új színészt keresnek a szerepre, vagy bizony át kell írni a szkriptet. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)