Hirdetés

Hulk különleges páncélt kap a Bosszúállók 4-ben

|

Kiválasztott kevesek láthattak egy kulisszák mögött stílusú bemutató videót, amiben volt egy érdekes részlet.

Hirdetés

A CineEurope műsora nem volt kifejezetten izgalmas. Néhány marketingvideón túl szinte semmi nem került elő az Avengers 4-ból, de egy jelenet erősen beleégett a jelenlévők emlékezetébe, ugyan végre megvillant az új Hulk páncél.

Hirdetés

Itt most nem a Thor: Ragnarokban látott díszpáncélról van szó, hanem egy valódi új felszerelésről. Sajnos arról, hogy mit tud, vagy hogy hogyan néz ki az öltözet, pontos leírást egyelőre nem kaptunk. A CineEurope alatt a többi Bosszúálló cuccait is láthatták az ott lévők, de kiszivárgott anyag nélkül ez nem sokat jelent a világ többi részének.

Az Infinity Warban láthattuk Bruce Bannert a Hulkbuster páncélban bohóckodni, így annyira nem meglepő, hogy a sajtó szerint a folytatásban is kap egy hasonló cuccot. Kíváncsian várjuk, hogy mit fog lezúzni vele.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)