Hirdetés

Hulk egyik legdurvább dührohama Freddie Prinze Jr.-nak köszönhető

|

Alig sikerült Hulkot megállítani, a győzelemhez végül a Darázs villantása is kellett.

Hirdetés

Freddie Prinze Jr. neve a régebbi versenyzőknek még A csaj nem jár egyedül, a Tudom, mit tettél tavaly nyáron, vagy a Scooby-Doo - A nagy csapat miatt lehet ismerős, azt viszont már jóval kevesebben tudják, hogy ő volt Kanan Jarrus eredeti szinkronhangja a Star Wars: Lázadók animációs sorozatban.

A Marvel-féle Ultimates képregénysorozat olvasói pedig egy egészen eszement Hulk zúzás miatt zárták őt örökre az emlékezetükbe. 

Hirdetés

A 2002-bem indult Ultimates gyakorlatilag a Marvel Ultimate (magyarul Újvilág) képregényes univerzumának saját Bosszúállók csapatát mutatta be, ami maradjunk annyiban, nem volt annyira makulátlan banda, mint az eredeti hősök. A Mark Millar által írt és Bryan Hitch által rajzolt füzetekben erősen újragondolt formában bukkant fel Vasember, Amerika Kapitány, Henry és Janet Pym, Thor, Higanyszál, Skarlát Boszorkány, Sólyomszem, Fekete Özvegy, és persze Hulk.

Az a Hulk, akinek ebben a világban nem alakult épp fényesen a kapcsolata szerelmével. Betty Ross itt már csak Bruce Banner ex-barátnője, aki a sztori elején épp a színész Freddie Prinze Jr.-ral randizott, mikor a Hulkká változott Banner úgy döntött, ő bizony most visszaszerzi szíve hölgyét. Banner egészen pontosan Amerika Kapitány vérével vegyítette saját Hulk szérumát, és így alakult át egy minden eddiginél pusztítóbb szörnyeteggé.

Hulkot végül Darázs, vagyis Janet Pym győzte le: először megvillantotta neki a melleit, így sikerült elterelnie a figyelmét, majd miután Amerika Kapitány és a melák bunyóztak egy jót, sőt Thor és színre lépett, felrepült a szörnyeteg orrnyílásán és egyenesen az agyát célozta meg egy elektromos csapással - a zsugorodás mellett ez is a szuperhősképességei közé tartozik.

Emberi alakban Banner természetesen már nem volt ilyen kemény. Amerika Kapitány pedig úgy szájba rúgta, hogy az egyik foga is kirepült a szájából. Mint fentebb említettük, ezek a hősök nagyon mások voltak, mint eredeti verzióik.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)