Hirdetés

Hulk és Abomination is visszatérnek a She-Hulk sorozatban

|

A 2008-as Hulk film főgonosza is része lesz a történetnek, bár sajnos többet nem tudhatunk róla. Mark Ruffalo is visszatér.

Hirdetés

A Disney 2020-as Investor Day prezentációjában She-Hulk is előkerült. A készülő Disney+ széria fontos része lesz az MCU-nak, és ezt mi sem bizonyíthatná jobban, mint az, hogy Mark Ruffalo neve is ott lesz a stáblistában. A történet főszereplője még mindig Jennifer Walters lesz (akit Tatiana Maslany formál meg), de a sztoriban valahogy az eredeti Hulk és ősellensége is felbukkannak majd.

She-Hulk a képregényekben az unokatestvérétől kapott vérátömlesztésen keresztül kapta szupererejét, ebből pedig már valószínűleg kitaláltátok, ha kérdéses családtag nem más, mint Bruce Banner. A Hulk erejének egy része ott csörgedezik az ügyvédnő vérében, aki ki is használja azt a gyengék védelmében.

Hirdetés

Egy ilyen háttértörténettel nem meglepő, hogy a Hulk is felbukkan a sorozatban, de az év első felében Mark Ruffalo vendégszereplése még egyáltalán nem volt biztos. Úgy tűnik, hogy azóta sikerült megtárgyalni a kérdéses pontokat.

Ami még Mark Ruffalo beugrásánál is érdekesebb az Tim Roth visszatérése, aki újra eljátszhatja majd az Abomination szerepét. A 2008-as Hihetetlen Hulk óta nem láttuk se őt, se a karakterét, így alig várjuk felbukkanását.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)