Hirdetés

Hulk lehet a Bosszúállók 5 főellensége egy rajongói teória szerint

|

A World War Hulk képregények esetleges adaptálása kapcsán folyamatosan megy a rajongói találgatás, hiszen a Bosszúállók filmeknek Thanos után is kell majd a katartikus küzdelem. Egy érdekes elméletet osztunk meg veletek most.

Hirdetés

Mind nagyon várjuk már, hogy újra moziban láthassuk kedvenc képregényhőseinket, akik a Thanosszal folytatott harc után hosszabb időre visszavonultak, amire a koronavírus miatti premier csúszások csak rátettek egy lapáttal. Noha legközelebb a Fekete Özvegy előzménytörténetet követhetjük figyelemmel moziban, vannak, akiknek már a következő Bosszúállók film csavarjain jár az eszük.

Hirdetés

A Redditen látott napvilágot az a rajongói teória, mely leginkább a World War Hulk képregények eseményeire épít. Ezekben a füzetekben a zöld, dühkitörésekkel küzdő lénnyé alakult Bruce Banner a Föld ellen vonul, hogy legyőzze a bolygót védelmező hősöket, amiért azok korábban az űrbe száműzték őt (erről szólt ugyebár a Planet Hulk történetszál). Az MCU-ba persze nem lehet ezt egy az egyben átültetni, hiszen  a filmekben Banner saját maga döntött arról, hogy elhagyja a Földet, és visszatérve sem neheztelt a hősökre, de azért bőven érte olyan csalódás, mely felingerelheti a benne lakozó rosszabbik énjét. 

"Bannert egyre inkább mardossa, hogy bárcsak olyan erős lett volna [a Végjáték eseményei alatt], mint a Sakaaron, akkor ugyanis visszahozhatta volna Natashát azzal, hogy megöli Thanost, megakadályozva ezzel, hogy a nő feláldozhassa magát. Ez vezeti oda, hogy "Ördögi" Hulkká válik, ami lényegében egy szuper-erős világpusztító Hulk, melyet Banner bűntudata és haragja hív életre"

- olvashatjuk a u/smileimhigh nevű Reddit-felhasználó bejegyzésében. Fontos újra kiemelni, hogy ez csak egy rajongói teória, és a kitalálója is beismeri, nincs bizonyítéka arra, hogy ezekből bármi megvalósul. Mindenesetre nagyon izgalmas lenne, ha a Bosszúállóknak ezúttal nem egy külső gonosszal, hanem az egyikük sötétebbik oldala által életre hívott lénnyel  kellene megküzdeniük. 

Örülnétek, ha lennének hasonló események az MCU-ban?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)