Hirdetés

Hulk ősellensége is felbukkan a Shang-Chi és a tíz gyűrű legendája új előzetesében

|

A Shang-Chi és a tíz gyűrű legendája új, magyar feliratos előzetesében egy olyan szupergonosz is felbukkan, akit utoljára a 2008-as A hihetetlen Hulkban láthattunk.

Hirdetés

Ritkán tud akkora meglepetést okozni egy új Marvel trailer, mint a Shang-Chi és a tíz gyűrű legendája második kedvcsinálója. A nemrég közzétett trailer vége felé ugyanis a (valószínűleg madripoori) arénában nem mással csap össze Doktor Strange társa, Wong (igen, a jelek szerint ő is részese lesz a kalandnak), mint Förtelemmel, azaz Abominationnel, akit a mozinézők a 2008-as A hihetetlen Hulk filmből ismerhettek, itt Tim Roth keltette életre a karaktert.

Azt már korábban is tudtuk, hogy Abomination visszatér a 2022-ben érkező Disney+-os She-Hulk sorozatban, de arra senki sem számított, hogy már a Shang-Chi és a tíz gyűrű legendájában is láthatjuk őt.

Hirdetés

Nézzétek meg gyorsan a friss előzetest, Abomination a videó végén 1:50 környékén bukkan fel. Külseje változott kicsit (megkapta a képregényekben is használt fura füleket például), de így is teljesen egyértelmű, hogy róla van szó, mivel az eredeti videó angol feliratában konkrétan kiírták a nevét. 

Friss magyar feliratos és szinkronos előzetesekért egyébként érdemes feliratkozni a YouTube-csatornánkra, ha így tesztek, akkor biztosan nem csúsztok le a friss videojátékos és filmes trailerekről.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)