Hirdetés

Ice Cube kiszállt a legújabb filmjéből, mert kötelező lett volna a koronavírus elleni oltás

|

Több millió dollárt bukott a Jack Blackkel készülő Oh Hell No otthagyásával.

Hirdetés

Elsőként a The Hollywood Reporter adta hírül, hogy O'Shea Jackson, azaz Ice Cube mégsem fogja eljátszani az  Oh Hell No című komédia egyik főszerepét, miután otthagyta a projektet a koronavírus elleni oltás kötelező tétele miatt.

A Sony égisze alatt készülő filmet még a nyár során jelentették be és télen kezdték volna forgatni Hawaii szigetén. Az Oh Hell No másik húzóneve Jack Black, aki egyben producerként is bábáskodik a munkálatok felett.

Hirdetés

A THR úgy tudja, hogy az 52 éves rapper-színész azt követően döntött a távozás mellett, hogy a producerek megkérték a stáb tagjait a COVID-19 elleni vakcina beadatására. A hír kapcsán felidézték, hogy Ice Cube korábban saját, 1993-as slágerére utalva "Chech Yo Self Before You Wreck Yo Self" feliratú pólókon népszerűsítette a maszkviselést, melynek eladásaiból az egészségügyben dolgozókat támogatta, ami persze még nem zárja ki Jackson oltásellenességét.

A lap forrásai szerint Ice Cube ezzel 9 millió dollártól esett el, a Kitao Sakurai (Bad Trip) rendezésében készülő film munkálatai pedig szünetelnek, amíg megtalálják az utódját. Az értesülést a Sony és a rapper ügynöke sem kommentálta.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)