Hirdetés

Idén is elmarad a Sziget Fesztivál

|

A Sziget Fesztivál szervezői már a 2022-es rendezvényre koncentrálnak, ebben az évben a buli elmarad.

Hirdetés

A Sziget Fesztivál főszervezője, Kádár Tamás hivatalos közleményben jelentette be, hogy 2021-ben is elmarad Sziget Fesztivál. Kádár úgy fogalmazott, hogy jelenleg még bizonytalanság uralkodni, nem lehet pontosan tudni, hogyan alakulnak majd az utazási- és szálláslehetőségek a nyáron. 

Ilyen kétségek között pedig nem lehet fesztivált szervezni, így a csapat a jövőre tekint inkább, és már most elkezdték előkészíteni a 2022-es Szigetet.

Hirdetés

Kádár közleményében kiemelte, úgy várják a 2022-es szezont, mint korábban még soha egyetlen egy fesztiválévet sem, ezt pedig teljes mértékben érthető. A bejelentéssel párhuzamosan az alábbi videót is közzétették a Sziget Fesztivál szervezői.

 

Az már márciusban kiderült, hogy 2021-ben sem bulizhatunk a Balaton Soundon és a VOLT fesztiválon, pár napja pedig a Fezen szervezői jelentették be, hogy ez a fesztivál is elmarad idén.

Nem kell viszont teljesen lemondani a fesztiválokról, jelen állás szerint ugyanis még úgy áll a helyzet, hogy a Bánkitó Fesztivált, a Művészetek Völgyét és a Fishing On Orfűt is megtartják.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)