Hirdetés

Idén is kapunk két South Park különkiadást

|

Trey Parker és Matt Stone folytatja a szerződésükben foglaltak törlesztését, az új South Park évad után jönnek a különkiadások.

Hirdetés

Ahogy azt tavaly megtudtuk, a South Park alkotói 2027-ig még biztosan nem állnak le, hat évadnyi sorozattal és összesen 14 filmmel (vagy különkiadással) készülnek. Ebből kettőt tavaly láthattunk (a Post-COVID epizódok voltak azok), kettő pedig valamikor idén érkezik.

Azt viszont, hogy miről fognak szólni, még nem árulták el. Ugyan az ilyen extra epizódokat általában az év vége környékén szokták levetíteni, most még ebben sem lehetünk biztosak. A streamingplatform képviselője szerint az alkotók minden lehetőséget nyitva akarnak hagyni, és egyelőre semmit nem szeretnének kőbe vésni.

Hirdetés

Az említett képviselő a következőt nyilatkozta a Collidernek:

"A különkiadások nem szükségszerűen kerülnek az év végére, és nem szükségszerűen állnak két epizódból. Ugyan ezekre is van lehetőség, de először minden opciót szeretnénk megvizsgálni. Az biztos, hogy két különkiadás érkezik idén."

Akárhogy is, annyi biztossá vált ezzel, hogy egy darabig nem fogunk South Park nélkül maradni. Ráadásul készül egy játék is, ami az eddigi infók alapján még keltett bennünk kétségeket, de bízunk abban, hogy lesz olyan jó, mint a The Stick of Truth.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)