Hirdetés

Idén októberben indul Európában az HBO Max, de nekünk még várnunk kell rá

|

Ma hivatalosan is bejelentették, hogy az első európai országokban október 28-án startol el az HBO MAX streamingszolgáltatás.

Hirdetés

Az HBO Max hosszú ideje az amerikai tévénézők jussa, de mi és szomszédaink eddig kimaradtunk a jóból - holott ugyebár ezen a platformon debütált a mozis premierrel együtt egy csomó Warner film is. Nemrég viszont kiderült, hogy idén ősszel, egészen pontosan október 26-án megérkezik Európába az HBO Max.

A Warner saját streamingszolgáltatása első körben Svédország, Dánia, Norvégia, Finnország, Spanyolország és Andorra számára lesz elérhető, a többi európai országnak (így hazánknak is) még egy picit várni kell. 

Hirdetés

A jelenlegi tervek szerint a globális bővítés részeként 2022-ben fokozatosan érkezik meg az HBO Max Bosznia-Hercegovina, Bulgária, Horvátország, Csehország, Magyarország, Moldova, Montenegró, Észak-Macedónia, Lengyelország, Portugália, Románia, Szerbia, Szlovákia és Szlovénia nézőihez. Ha minden jól megy, akkor tehát jövőre már mi is lecsaphatunk az HBO Max-előfizetésre, és vígan nézhetjük a Warner Bros., az HBO, a DC és a Cartoon Network tartalmait.

A bejelentés kapcsán az HBO Magyarország volt olyan jó fej, hogy egy külön kedvcsináló videót is készített nektek, ezt alább tudjátok megnézni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)